Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί στις υγειονομικές Αρχές της χώρας η θνητότητα από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, κανένας ασθενής που εισήλθε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου νοσώντας από κορονοϊό, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή... Η θνητότητα στη συγκεκριμένη μονάδα εντατικής θεραπείας είναι 100%...

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο βρέφος 40 ημερών - Βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό

Τα ερωτηματικά που απασχολούν τη Διοίκηση του νοσοκομείου, η οποία συνεδρίασε χθες, την 6η ΥΠΕ, αλλά και το υπουργείο Υγείας είναι πολλά και χρήζουν άμεσης απάντησης για να διερευνηθεί αν υπάρχει κάτι άλλο, πέραν της ανατριχιαστικής στατιστικής...

Τη Δευτέρα που πέρασε τρεις συμπολίτες μας που ήταν διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ του νοσοκομείου κατέληξαν από κορονοϊό, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ήταν μια από τις πιο «μαύρες» μέρες, αφού στην συγκεκριμένη ΜΕΘ έχουν αποβιώσει έως και τέσσερις ασθενείς σε λιγότερο από ένα 24ωρο.

Απ' όσους εισήλθαν στην ΜΕΘ, δεν επιβίωσε δυστυχώς, κανείς. Υπάρχει μια μόνο περίπτωση ασθενούς που μεταφέρθηκε από την ΜΕΘ σε κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλίας αλλά και αυτός, δεν τα κατάφερε. Αντιθέτως, υπάρχουν περιπτώσεις ασθενών από το Αγρίνιο σε άλλες ΜΕΘ, όπως του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου, που παρουσίασαν βελτίωση και εξήλθαν των Μονάδων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA