Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταυρού Μπαλάσκα διέταξε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά τις δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό το Σάββατο, εξαπολύοντας πυρά προς τη Δικαιοσύνη για την έξαρση της εγκληματικότητας.

Διαβάστε ακόμη: Τρόμος σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα: Περικύκλωσαν λουόμενη, της έσκισαν τη μπλούζα και την βιντεοσκοπούσαν

Οι δηλώσεις του είχαν προκαλέσει την άμεση αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία σε ανακοίνωση της αναφέρει: «Οι απαράδεκτες καταγγελίες εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας περί παραδικαστικών κυκλωμάτων και διεφθαρμένων δικαστικών, όσο δεν στηρίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία, αποτελούν επιβεβαίωση της διαρκούς κατάπτωσης του δημόσιου λόγου ο οποίος έχει υποκατασταθεί από συνθήματα και συκοφαντίες αγαπημένων καλεσμένων των Media. Η ανεύθυνη χυδαιότητα τέτοιων εκπροσώπων της Αστυνομίας έχει ως όριο την αναζήτηση των ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών τους. Θα αποστείλουμε σήμερα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. απόσπασμα των δηλώσεων του συγκεκριμένου εκπροσώπου της Αστυνομίας. Με τον τρόπο αυτό θα απαντάμε πλέον σε κάθε ανάλογη πρόκληση».

«Το πρόβλημα δεν είναι η Αστυνομία που τους πιάνει και τους παραπέμπει. Η Δικαιοσύνη είναι το πρόβλημα. Εκεί χρειάζεται να ρυθμιστούν κάποια πράγματα», είχε υποστηρίξει συγκεκριμένα ο συνδικαλιστής αστυνομικός. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: Ανακοινώνεται ότι, αναφορικά με δηλώσεις συνδικαλιστή της Ελληνικής Αστυνομίας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, το Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA