Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Μύκονος: «Δεν θέλαμε να κάνουμε σόου με το ελικόπτερο» λέει ο Mr Zagori

«Μας υπέδειξαν ένα σημείο προσγείωσης, ήμασταν στο σημείο, το είδαμε ότι ήταν καθαρό και όχι επικίνδυνο και έτσι κάναμε την πιο γρήγορη προσέγγιση για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα», ανέφερε ο επιχειρηματίας και χειριστής του ελικοπτέρου που προσγειώθηκε στη Μύκονο, Βασίλης Χήτος

(πηγή NDP)
(πηγή NDP)

Αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση του γνωστού επιχειρηματία, Βασίλη Χήτου, να προσγειωθεί με το ελικόπτερό του σε παραλία της Μυκόνου, σε πολύ μικρή, μάλιστα, απόσταση από beach bar και ξαπλώστρες, που ήταν γεμάτες με κόσμο.

Το περιστατικό με την προσγείωση του ελικοπτέρου σε παραλία της Μυκόνου έγινε το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με το protothema.gr, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στο εργοστάσιο της οποίας εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό «Ζαγόρι» είναι ο πιλότος και ιδιοκτήτης του ελικοπτέρου που προσγειώθηκε σε παραλία της Μυκόνου. Στο ελικόπτερο εκτός από τον ίδιο τον εφοπλιστή επέβαινε και ένας φίλος του.

«Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε σόου, ούτε ανάγκη το είχαμε. Μας υπέδειξαν ένα σημείο προσγείωσης, ήμασταν στο σημείο, το είδαμε ότι ήταν καθαρό και όχι επικίνδυνο και έτσι κάναμε την πιο γρήγορη προσέγγιση για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας, ο οποίος δηλώνει ενοχλημένος από την έκταση που έλαβε το θέμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το υπουργείο Μεταφορών διενεργεί έρευνα για την προσγείωση του ελικοπτέρου σε παραλία της Μυκόνου.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ελικόπτερο #Μύκονος