Μενού
  • Α-
  • Α+

Εισήγηση για επιστροφή της μουσικής στην εστίαση, αλλά και για επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας κατά μία ώρα, δηλαδή, μέχρι τις 01:30, έκανε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, που θα ανακοινωθούν από τον Νίκο Χαρδαλιά στις 19:00, θα επιτραπεί στα καταστήματα της εστίασης να παίζουν μουσική, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν ως τη μιάμιση τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε ακόμη: Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Τα επόμενα βήματα και η κρίσιμη γνωμοδότηση της Επιτροπής Βιοηθικής

Στον οδικό χάρτη που θα ανακοινωθεί θα υπάρχει πρόβλεψη για αύξηση παρευρισκόμενων σε γάμους, βαπτίσεις και δεξιώσεις μέχρι 300 άτομα, με πιθανότερη ημερομηνία εφαρμογής του νέου μέτρου την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα πάντα με τα τωρινά δεδομένα, αναμένεται να αρθεί πλήρως και το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας επίσης την 1η Ιουλίου. Εξάλλου, την 1η Ιουλίου αναμένεται να ανοίξουν ξανά τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, τα πανηγύρια αναμένεται να επιτραπούν ξανά όταν θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού στην περιφέρεια, ενώ τέλος, σήμερα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις και για τα φροντιστήρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA