Μενού
  • Α-
  • Α+

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε ο 46χρονος δράστης της επίθεσης που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα, με το τσεκούρι στην Εφορία Κοζάνης πριν από ένα χρόνο.

Διαβάστε ακόμη: Κοζάνη: Σοκάρει ο δολοφόνος με το τσεκούρι - Συγκλονιστικές οι περιγραφές των θυμάτων που επέζησαν της επίθεσης στη ΔΟΥ

Σύμφωνα με το kozanilife.gr ο 46χρονος δράστης της επίθεσης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις πράξεις του με την πρόταση της Εισαγγελέως να είναι η ισόβια ποινή φυλάκισης για την κατηγορία της τετελεσμένης δολοφονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, 15 χρόνια φυλάκισης για τις περιπτώσεις απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και δύο χρόνια για οπλοκατοχή.

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις για την επίθεση με τσεκούρι

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των δύο γυναικών που έζησαν σκηνές τρόμου από τα χτυπήματα με το τσεκούρι του 45χρονου, που έκανε επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης τον Ιούλιο του 2020.

«Είδα τον συνάδελφό μου στο πάτωμα και άκουσα "είμαι τρελός εγώ, άλλος έχει σειρά"», περιέγραψε η υπάλληλος της ΔΟΥ που έχασε το μάτι της από την άγρια επίθεση. Εμφανώς ταραγμένη, περιέγραψε κλαίγοντας τη στιγμή που ήρθε αντιμέτωπη με τον κατηγορούμενο, όπως αναφέρει το voria.gr.

«Έπαθα σοκ. Δεν θυμάμαι καν από ποια πόρτα βγήκα. Γλιστρούσαν τα χέρια μου από το αίμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου τη μυρωδιά του αίματος», είπε η μάρτυρας.

Η γυναίκα πρόσθεσε πως δεν είδε το τσεκούρι στην αρχή και νόμιζε πως κρατούσε μαχαίρι. Από εκεί και πέρα είπε πως δεν θυμάται τίποτα άλλο παρά μόνο το αίμα.

Η μάρτυρας περιέγραψε ότι επί μήνες ήταν σε ΜΕΘ, ΜΑΦ και σε κέντρο αποκατάστασης, ενώ μάλιστα σημείωσε πως δεν είχε καταλάβει ότι έλειπε το μάτι της πάρα μόνο όταν γύρισε στο σπίτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA