Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια «κορονοπάρτι» στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Την ώρα που οι συμμετέχοντες χόρευαν, μία ομάδα νεαρών ανέβηκε σε μπουλντόζα, άναψε τη μηχανή και ένας 23χρονος τραυματίστηκε.  

Διαβάστε ακόμη: Μένιος Φουρθιώτης - Σε επανάληψη και όχι από τον Κορυδαλλό οι εκπομπές του παρουσιαστή – Ανακοίνωση από το ραδιοφωνικό σταθμό

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, λόγω των έργων που γίνονται στο πανεπιστήμιο, υπήρχε μία μπουλντόζα μπροστά από το τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών και παρέα δέκα ατόμων που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ κατά τη διάρκεια του «κορονοπάρτι» αποφάσισε να την... οδηγήσει. 

Τότε, ένας 23χρονος έπεσε από την μπουλντόζα και οι φίλοι του χωρίς να το καταλάβουν, τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί έχοντας ένα τεράστιο κόψιμο από τον μηρό μέχρι την γάμπα του ποδιού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.  Αφού συνειδητοποίησαν τι ακριβώς συνέβη, σταμάτησαν το όχημα και κατέβηκαν από αυτό, βλέποντας τον νεαρό φίλο τους γεμάτο αίματα σωριασμένο στο έδαφος

Στη συνέχεια, όχημα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο ΑΠΘ, ώστε να παραλάβει τον τραυματία από την κεντρική πύλη, και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA