Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο εβδομάδες μετά από την κηδεία του Τάσου Μπερδέση, του 39χρονου πυγμάχου που έπεσε θύμα δολοφονίας στη Βάρη στα τέλη Μαΐου, και η μητέρα του συγκλονίζει μιλώντας για τη διαίσθηση που έχει για το τελευταίο ταξίδι του γιου της.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πολιτεία», η μητέρα του Τάσου Μπερδέση, Γεωργία, μιλά για τον δολοφόνο του γιου της, λέγοντας πως πιστεύει πως ήταν παρών στην κηδεία του παιδιού της.

«Στην κηδεία τον τίμησαν. Ήσαν πολλοί. Αλλά να σου πω και κάτι. Που το νιώθω. Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει αλλά αυτό νιώθω ως μάνα. Έχω μία διαίσθηση. Αυτός που το ‘κανε μπορεί να ήταν στην κηδεία και να γέλαγε από μέσα του. Οι περισσότεροι τον αγαπούσαν. Το ξέρω. Κάποιοι όμως ήρθαν και για εφέ, άλλοι πάλι δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι ο δολοφόνος μπορεί να ήταν στην κηδεία. Αλλά υπάρχει Θεός. Και θα τον είδε που γελούσε» είναι τα συγκλονιστικά της λόγια.

Παράλληλα, η μητέρα του Τάσου Μπερδέση μιλά ακόμη για το πως ο 39χρονος στήριζε την οικογένεια, αλλά και για την διαίσθηση της μάνας ότι κάτι θα συνέβαινε στο παιδί της.

Δολοφονία Μπερδέση: Τον εκτέλεσαν με Καλάσνικοφ και 10 σφαίρες

Τουλάχιστον 10 κάλυκες εντοπίστηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου στη Βάρη και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε από Καλάσνικοφ.  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε πολυτελές τζιπ αυτοκίνητο από το οποίο και πυροβόλησαν διερχόμενοι από το σημείο που βρισκόταν ο 39χρονος πυγμάχος, ο οποίος εκείνη την ώρα πήγαινε σε γυμναστήριο της περιοχής. 

Ο Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς που δέχθηκε στη μέση του δρόμου στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας, σε μία ακόμη εν ψυχρώ δολοφονία που προστίθεται στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών αντίπαλων ομάδων που συνδέονται με τον χώρο της νύχτας. Ο 39χρονος ήταν αθλητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού. Το 2018 είχε μεταγραφεί για ένα διάστημα στον Ολυμπιακό αλλά τον περασμένο Απρίλιο επέστρεψε στις τάξεις του «τριφυλλιού».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA