Μενού
  • Α-
  • Α+

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 60χρονος εκπαιδευτικός από τη Θεσσαλονίκη που βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του. Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτύπησε το κεφάλι του στο κράσπεδο. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: 82χρονη έδιωξε επίδοξους ληστές που προσποιούνταν τους τεχνικούς ανελκυστήρων

Ο 60χρονος εκπαιδευτικός από την Αγία Τριάδα στη Θεσσαλονίκη, είχε βγει με τη σύζυγό του για βόλτα στις 20:30 και επιστρέφοντας στις 22:30 είδε φώτα στο σπίτι. Σύμφωνα με το OPEN, ο εκπαιδευτικός και η σύζυγός του είδαν σκιές στο διαμέρισμα, αντιλήφθηκαν πως κάποιοι βρίσκονται μέσα και φώναξαν. Τότε οι δύο διαρρήκτες πέρασαν στο διπλανό μπαλκόνι από το διαμέρισμα του ζευγαριού, πήδηξαν σε μία τέντα και στη συνέχεια στην αυλή. 

Ο ένας διαρρήκτης βρέθηκε αντιμέτωπος με τον 60χρονο εκπαιδευτικό, τον χτύπησε στον θώρακα με δύναμη, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι του στο κράσπεδο. Ο 60χρονο νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε κλινική της Θεσσαλονίκης και δίνει μάχη για τη ζωή του. 

Η μαρτυρία της συζύγου 

«Διαπίστωσα ότι μία καγκελόπορτα ήταν ανοιχτή. Γυρνώντας από την άλλη μεριά της αυλής, διαπίστωσα ότι υπήρχε αναμμένο φως στην κρεβατοκάμαρα, είδα σκιές και κατάλαβα ότι μας κλέβουν. Άρχιζα να φωνάζω “βοήθεια κλέφτες”. Αυτοί με άκουσαν, βγήκαν από την πόρτα της κουζίνας, πήδηξαν στο διπλανό σπίτι, έπεσαν στην αυλή και ο πρώτος έφυγε. Ο δεύτερος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνδρα μου και τον έσπρωξε στο στέρνο και έπεσε πίσω και χτύπησε το κεφάλι του», είπε η σύζυγος του 60χρονου στο MEGA. 

https://www.megatv.com/embed/?p=2020398698
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA