Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, παραδόθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης, η 27χρονη Π. Χ. που κατηγορείται για εμπλοκή στη δολοφονία της 37χρονης επιχειρηματία, Χριστίνας Κ. και την απόπειρα ανθρωποκτονίας του συζύγου της, Ντίμη Κορφιάτη, τον Ιούνιο του 2020 στο νησί.

Σε βάρος της 27χρονης είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και μέχρι στιγμής διέφευγε, ωστόσο, έχοντας εγκλωβιστεί στη Ζάκυνθο έκρινε προτιμότερο - έστω και με καθυστέρηση - να θέσει τον εαυτό της στη διάθεση των Αρχών. Όσον αφορά τον ρόλο της είχε γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, «σκιά» του Ντίμη Κορφιάτη και της Χριστίνας Κ., χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις - παρακολουθήσεις της ένα μαύρο Smart μα φιμέ τζάμια και φιμέ κάλυμμα στις πινακίδες. 

Όπως διαπιστώθηκε από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων του νησιού, την ημέρα της δολοφονίας της 37χρονης επιχειρηματία, η οδηγός του συγκεκριμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου συναντήθηκε με την μηχανή στην οποία επέβαιναν οι εκτελεστές και μάλιστα κινήθηκαν προς την κεντρική οδό Λαγανά, με κατεύθυνση προς την περιοχή του Αγίου Σώστη, στον τόπο του δηλαδή του εγκλήματος.

Ο οδηγός της μηχανής μάλιστα είχε περασμένα από το κράνος του ακουστικά, προκειμένου να επικοινωνεί με τους συνεργούς του και να  ενημερώνονται για τις κινήσεις του επιχειρηματία και της συζύγου του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA