Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρία ήταν τα εξεταζόμενα μαθήματα στη δεύτερη ημέρα των Πανελληνίων Εξετάσεων 2021 για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων. Συγκεκριμένα εξετάστηκαν σε θέματα στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), στα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας), ανάλογα με την κατεύθυνση που έχουν ακολουθήσει.

  • Τα θέματα των Αρχαίων ΕΔΩ
  • Τα θέματα των Μαθηματικών ΕΔΩ
  • Τα θέματα της Βιολογίας ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Πανελλήνιες 2021: Η ΑΔΕΔΥ εξαιρεί από την απεργία τους καθηγητές

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή (16/06) ημέρα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΗ, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Υπουργού Παιδείας που κατέθεσε επείγουσα αγωγή.

Τελικά η κατάσταση εξομαλύνθηκε καθώς η ΑΔΕΔΥ εξαίρεσε από την απεργία τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων προκειμένου αυτές να διεξαχθούν ομαλά.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των Πανελληνίων Εξετάσεων:

  • Παρασκευή 18/6: Κοινωνιολογία, Χημεία, Πληροφορική
  • Τρίτη 22/6: Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA