Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 45χρονου κομμωτή στην Κατερίνη, μετά την ομολογία 58χρονου που συνελήφθη. «Εύχομαι να τιμωρηθεί ανάλογα όπως του αξίζει. Ήταν πολύ απάνθρωπο», λέει ο πατέρας του θύματος. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν - Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. τον φέρνει από την Αλόννησο ανήμερα του μνημόσυνου

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο 45χρονος κομμωτής φαίνεται πως πήγε στο σπίτι του δράστη. Αρχικά τον χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στο νεκροταφείο, τον πυροβόλησε και πυρπόλησε τη σορό που ήταν δεμένη πισθάγκωνα. Θύμα και θύτης είχαν προσωπικές διαφορές για τουλάχιστον έξι χρόνια. 

«Απάνθρωπο» 

«Εύχομαι οι Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης» είπε στον ΑΝΤ1, χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο» αυτό που έκανε στον γιο του. Ο πατέρας του θύματος μίλησε για την εμπλοκή του γιου του με τα ναρκωτικά.

«Ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά, ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε. Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.

Ομολόγησε

Ο δράστης, φέρεται σύμφωνα με το Open TV να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν το σκληρό έγκλημα και κρατείται στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Κατερίνης, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA