Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την ομολογία του 32χρονου πιλότου πως εκείνος ήταν τελικά που έκοψε το νήμα της ζωής της συζύγου του, θα είναι το βασικό θέμα της έκτακτης εκπομπής «Φως στο τούνελ» που θα μεταδοθεί απόψε.

Διαβάστε ακόμη: Κυνική η ομολογία του πιλότου για την δολοφονία της Καρολάιν

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά θα προβληθούν οι συνομιλίες του πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη. Αλλά και θα αναλυθεί το πώς οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να αποσπάσουν την ομολογία του.

Γλυκά Νερά: Ποιο ήταν το κίνητρο του πιλότου στην δολοφονία της Καρολάιν

Ο πιλότος «έσπασε» μετά από 6 ώρες κατάθεσης και ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες το κίνητρο του καθ' ομολογίαν δράστη ήταν η ζήλια, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο καβγάς που είχαν όταν η Καρολάιν του είπε ότι θα πάρει το παιδι και θα φύγει από το σπίτι. Σύμφωνα με πληροφοριες ο δράστης υποστήριξε ότι «τόσο καιρό με έπνιγαν οι τύψεις, αλλά σκεφτόμουν το μωρό μου» και για αυτό δεν ομολογούσε την πράξη του.

Τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. που έφεραν την άρον άρον μεταγωγή του πιλότου στη ΓΑΔΑ από το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο, ήταν αδιάσειστα, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να «σπάσει» μετά από 6 ώρες κατάθεσης στους αστυνομικούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA