Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 15:30 θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Η παρουσίαση των στοιχείων από την ΕΛ.ΑΣ. θα γίνει στο αμφιθέατρο του AMA, με την τήρηση όλων των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Καρέ - καρέ η δολοφονία της Καρολάιν μέσα σε 5 λεπτά από τον πιλότο

Ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν ομολόγησε ότι εκείνος την σκότωσε -έπειτα από πολύωρη κατάθεση στις Αρχές - το απόγευμα της Πέμπτης. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα. Ο εισαγγελέας άσκησε στον πιλότο δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη και της κακοποίησης ζώου, καθώς ο 32χρονος σκότωσε το σκυλάκι της οικογένειας για να φανεί πιο πειστικός ότι στη μεζονέτα είχε γίνει ληστεία. 

Τα πλημμελήματα, για τα οποία του ασκήθηκε δίωξη, είναι αυτά της ψευδούς καταγγελίας επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και της ψεύδους κατάθεσης κατ' εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στους αστυνομικούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA