Μενού
  • Α-
  • Α+

Αμίλητος, ψυχρός και με συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 32χρονος πιλότος που ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα Εκτελέσεων, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, έχοντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και δεμένος πισθάγκωνα. 

Αμέσως μετά ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν θα οδηγηθεί στον ανακριτή από τον οποίο πιθανότατα θα ζητήσει ολιγοήμερη προθεσμία για την απολογία του, πιθανότατα την προσεχή Τρίτη. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Στα δικαστήρια βρίσκεται και ο συνήγορος του πιλότου, Βασίλης Σπύρου, ο οποίος δηλώνει ότι ο εντολέας του «είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν». Ο συνήγορός εκτιμά πως ο κατηγορούμενος «ξαλάφρωσε» με την ομολογία του εγκλήματος.

Δείτε φωτογραφίες από την είσοδο του 32χρονου στα δικαστήρια της Ευελπίδων:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA