Το ένταλμα του εισαγγελέα για να πραγματοποιήσει έφοδο σε διαμέρισμα επί της οδού Συμμαχίδων στα Πετράλωνα περιμένει η ΕΛ.ΑΣ. Είχε προηγηθεί καταγγελία μιας 50χρονης γυναίκας, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία, ότι ένας από τους ενοίκους της επιτέθηκε και τη βίασε.
Διαβάστε ακόμη: Λάρισα: 50χρονη μήνυσε 91χρονο για απόπειρα βιασμού
Στο σημείο έφθασε περιπολικό της άμεσης δράσης, αλλά και δύναμη από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Η πληροφορία για το βιασμό κυκλοφόρησε και σε ιστοσελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου απευθύνθηκε κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από το σπίτι.
Στο σημείο βρίσκονται συγκεντρωμένα περίπου 40-50 άτομα, φωνάζοντας συνθήματα και καλώντας τον φερόμενο ως δράστη να βγει έξω από την πολυκατοικία.

- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.