Μενού
  • Α-
  • Α+

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο, της 20χρονης που σκότωσε ο σύζυγός στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, σκέφτεται να αλλάξει την φωτογραφία της στην ταφόπλακα, σύμφωνα με γειτόνισσα της οικογένειας. Ο λόγος είναι επειδή απεικονίζεται χαρούμενη την ημέρα του γάμου της. Ενός γάμου που εν τέλει της στέρησε τη ζωή. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του πιλότου - «Έχασα δύο παιδιά»

«Μια ηλικιωμένη γειτόνισα αποκάλυψε ότι η οικογένεια σκέφτεται να αλλάξει την ταφόπλακα της Κάρολαϊν, επειδή επί του παρόντος φέρει μια φωτογραφία της από την ημέρα του γάμου της μαζί με την επιγραφή "Αγαπημένη μητέρα, σύζυγος και κόρη". Μιλώντας από τον τάφο της Καρολάιν, ο οποίος βρίσκεται σε έναν λόφο με θέα στα λαμπερά νερά του Αιγαίου, η ηλικιωμένη υπέδειξε κλαίγοντας την σκληρή ειρωνία πίσω από την επιγραφή. "Δεν αγαπούσε τη γυναίκα του. Αυτή η πλάκα θα πρέπει να αλλαχτεί"», γράφει η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail. 

Το δημοσίευμα της Mail αναφέρεται και στα τελευταία ιατροδικαστικά δεδομένα από το smartwatch που φορούσε η 20χρονη, τα οποία αποκάλυψαν ότι η Καρολάιν κοιμόταν πριν τη σκοτώσει ο άνδρας της, αλλά και στην νεότερη κατάθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η οποία περιγράφει πώς σκότωσε τη σύζυγό του αφού πρώτα την ξύπνησε

Τα πρώτα λόγια του πατέρα του πιλότου 

Λίγες ώρες πριν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ' ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, περάσει την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις του, ο πατέρας του στέλνει το δικό του μήνυμα για το παιδί της οικογένειας. Το μωρό που έχασε τη μητέρα του βρίσκεται με τους γονείς του πιλότου και σύμφωνα με τον πατέρα του 32χρονου, αυτό είναι η προτεραιότητα όλων. «Το μωράκι είναι μαζί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό» αναφέρει μιλώντας για πρώτη φορά, στον Alpha.

Ο ίδιος συγκινεί με τα λόγια του μετά από την αποκάλυψη για το τι ακριβώς έγινε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στο σπίτι στα Γλυκά Νερά. «Ως πατέρας αυτή τη στιγμή, έχω χάσει δύο παιδιά» αναφέρει και συμπληρώνει: «Προσπαθώ να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.