Μενού
  • Α-
  • Α+

Νικητής από την μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό βγήκε ο πρώην ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος, ενώ ήταν διασωληνωμένος 22 μέρες.

Ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία – Αλληλεγγύη, μίλησε στο OPEN για την πολύμηνη μάχη που έδωσε κόντρα στον κορονοϊό: «Ήμουν διασωληνωμένος 22 μέρες. Ξεκίνησε με έναν απλό βήχα, έκανα το τεστ βρέθηκα θετικός, το οξυγόνο ήταν χαμηλό και γι’ αυτό θέλησα να πάω στο νοσοκομείο. Με έβαλαν στη ΜΕΘ και έχασα την επαφή με την πραγματικότητα. Πέρασα τρεις πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια. Έχασα πάνω από 20 κιλά».

«Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατώ», είπε ακόμα ο κ. Τρεμόπουλος και σημείωσε πως ήταν εντυπωσιακή η συμπαράσταση του κόσμου. Ο ίδιος εκτίμησε πως το ποσοστό των αρνητών του κορονοϊού έχει αρχίσει και μειώνεται.

Η στιγμή που βγαίνει από την ΜΕΘ

Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση στην οποία προχώρησε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, όπου αποτυπώθηκε σε βίντεο η στιγμή που αποχώρησε από την ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» υπό τον ήχο χειροκροτημάτων. Ο ίδιος έγραψε στην ανάρτησή του:

«Η αναχώρηση για το Κέντρο Αποκατάστασης από τη ΜΕΘ-ΜΑΦ (Α' και Β') του νοσοκομείου "Παπανικολάου" μετά από 2 μήνες, τις 22 μέρες διασωληνωμένος. Νικήσαμε τον φονικό covid-2019 και ευχαριστώ όλους/ες γι΄αυτό. Με 3 πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια, πνευμοθωρακικά κ.α, ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε σε όλες τις θεραπείες.

Πραγματικά πήγα κι ήρθα (το 45% δεν επιβιώνει). «Hasta la victoria siempre», δεν τα παρατάω ποτέ!', είπα στους φίλους και συγγενείς, που με στήριξαν έμπρακτα, ιδιαίτερα τη σύζυγο και τους δύο γιούς μου. Και έτσι θα συνεχίσω...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA