Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, με τα ίχνη του να έχουν χαθεί από τη Δευτέρα στα Γλυκά Νερά.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» που προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του, που έχει ύψος 1,72 μέτρα και βάρος 60 κιλά, έφυγε με το αυτοκίνητο του μάρκας Smart, χρώματος ασημί και με αριθμό πινακίδας ΖΧΑ-8898. Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι δικοί του άνθρωποι βιώνουν ένα πραγματικό εφιάλτη, ενώ παρακαλούν να βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταβέρνα «Κρητικός» της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Σταύρος Δογιάκης, μαζί με τον αδελφό του, αποτελεί αγαπημένο στέκι για αρκετές προσωπικότητες της σόουμπιζ της χώρας μας. Χαρακτηριστικά μεταξύ των θαμώνων της ταβέρνας είναι οι Αντώνης Ρέμος, Αννα Βίσση, Dsquared, κ.α.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

«Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άνδρας που έχει εξαφανισθεί από τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα άφησε σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο του. Το γεγονός αυτό κινητοποίησε άμεσα την οικογένεια και τις Αρχές με προειδοποίηση για missing alert να εκδίδεται νωρίτερα σήμερα σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA