Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε βρει κρησφύγετο ο βιαστής των Πετραλώνων, ο οποίος συνελήφθη χθες (22/6) το βράδυ κι οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Ο 35χρονος βουλγαρικής υπηκοότητας, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να παρίστανε τον επαίτη σε πάρκο στη Νέα Φιλαδέλφεια για να διαφύγει της σύλληψης.

Διαβάστε ακόμη: Πετράλωνα: Αυτός είναι ο 35χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της καθαρίστριας

Ο 35χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα προσπαθούσε να καμουφλαριστεί για να γλιτώσει μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν ότι είχε προκαλέσει μέσα στο διαμέρισμά του για ώρες στην 50χρονη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί, όμως, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ίδιο, αλλά και τον άνδρα που του πήγαινε φαγητό και ρούχα και να τον μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Η περιγραφή του θύματος

«(…) Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία της οδού Σ... στα Πετράλωνα. Σήμερα και κατά τις 8 το πρωί πήγα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ με τράβηξε από το λαιμό ένας άνδρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι. Με έπνιγε και μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό» είπε η ίδια.

Αμέσως μετά, συνέχισε την περιγραφή της για όλες τις λεπτομέρειες που μόνο ανατριχίλα μπορούν να προκαλέσουν και που έζησε στα χέρια του διεστραμμένου 35χρονο. Στην περιγραφή της αναφέρει και πώς βρήκε το κουράγιο να σωθεί μετά από τις εφιαλτικές ώρες, που έζησε μέσα στο διαμέρισμα.

«...Στις 5 το απόγευμα πήγε στη κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι ήταν τα κλειδιά στην πόρτα. Εγώ άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει ακάλυπτο. Άρχιζα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Τον άνδρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά ούτε μαλώσαμε. Είμαι 27 χρόνια στην Ελλάδα και καταλαβαίνω τα ελληνικά. Θέλω να τιμωρηθεί ο άνδρας, θα σας μιλήσω και άλλη φορά όταν βγω από το νοσοκομείο».

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 35χρονος είχε καταδικαστεί και είχε κάνει φυλακή για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας φοιτήτριας και αποφυλακίστηκε με τις διατάξεις του προηγούμενου ποινικού κώδικα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA