Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ στην κοινή γνώμη στο Αγρίνιο έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης ενός 49χρονου ιερέα για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών αλλά και για πορνογραφία ανηλίκων.

Ο συγκεκριμένος ιερέας βρέθηκε στο στόχαστρο των αστυνομικών Αρχών όταν μια ανήλικη κοπέλα αποφάσισε να αποκαλύψει στους γονείς της ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από εκείνον. Αυτή αλλά και άλλες καταγγελίες που είχαν υποβληθεί στην αστυνομία, είχαν ως αποτέλεσμα τον αιφνιδιαστικό έλεγχο το βράδυ της Τετάρτης στην οικία του 49χρονου ιερέα.

Εκεί, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και συγκεκριμένα φωτογραφίες στον υπολογιστή του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου. Ο ίδιος δεν αντιστάθηκε, με την είδηση να έχει προκαλέσει σάλο, σε ολόκληρη την πόλη καθώς πρόκειται για έναν ιερωμένο πολύ γνωστό στην περιοχή.

Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και ο ιερέας θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA