Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο άντρες, ένας Ελληνας και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης (23/6) σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στην Κρήτη καθώς μετά από έρευνα στο σπίτι που διέμεναν βρέθηκαν ένα περίστροφο, ένα μαχαίρι τύπου γιαταγάνι και τέσσερις πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων, για τις δύο από τις οποίες είχε δηλωθεί απώλεια από τους ιδιοκτήτες. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρεται: 

«Συνελήφθησαν, το βράδυ της Τετάρτης σε περιοχή του Δήμου Αχαρνών Αστερουσιών, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, δύο άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός) κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κοινή τους οικία όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίστροφο, μαχαίρι τύπου γιαταγάνι και τέσσερις πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων, για τις δύο από τις οποίες όπως διαπιστώθηκε έχει δηλωθεί απώλεια από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA