Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ευελπίδων και ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 24 Ιουνίου, ο 37χρονος ιερέας, δράστης της επίθεσης με βιτριόλι κατά μητροπολιτών και όχι μόνο, στη Μονή Πετράκη, ενώ νωρίτερα είχε μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο όπου ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις. Ο ιερέας δεν φορούσε ράσα, καθώς όπως είναι ήδη γνωστό έχει καθαιρεθεί.

Διαβάστε επίσης: Μονή Πετράκη: Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του ιερέα με το βιτριόλι στο Δρομοκαΐτειο

Δικηγόρος δράστη: Ο πελάτης μου δεν έχει σώας τας φρένας

Ο συνήγορος του 37χρονου δηλώνει ότι θα ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης γιατί ο ίδιος επικαλείται σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματαΔεν θα τον αναλάμβανα αν δεν ήξερα ότι χρήζει ειδικής ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Είναι νομικά και ιατρικά τεκμηριωμένο ότι δεν έχει σώας τας φρένας», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο ιερέας που επιτέθηκε στους μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη, είχε προμηθευτεί τα μπουκάλια με το βιτριόλι από το ίντερνετ. Ο δράστης της επίθεσης, φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει το χτύπημα και είχε αντιγράψει ουσιαστικά τον τρόπο δράσης της Έφης Κακαράντζουλα, της 35χρονης που πριν ένα χρόνο έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα. Εβαλε τα μπουκάλια σε έναν σάκο, κατέβηκε στην Αθήνα και παρουσιάστηκε στις έξι χθες το απόγευμα, στο συνοδικό δικαστήριο όπου εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό η δική του υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA