Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν. Σύμφωνα με τον ταξίαρχο της Αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλο, υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να διερευνηθούν.   

Ο κ. Κατερινόπουλος μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε  σε ένα ταξίδι που έκανε o ένας εκ του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά με άτομο του αντίθετου φύλου, το πρώτο 12ημερο του Απριλίου στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας ζητούν οι γονείς του πιλότου

«Ένας εκ των δύο, με άτομο του αντίθετου φύλου, ταξίδεψαν σε ένα χωριό έξω από τη Σούδα, για να βρουν σπίτι να το νοικιάσουν. Τότε υπήρχαν απαγορεύσεις, άρα πήγαν με εναέριο μέσο. Άρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάποιος ήθελε να απομακρυνθεί από τη συζυγική στέγη. Προφανώς υπήρχαν προβλήματα. Δεν ξέρουμε με τι είχαν σχέση και ποιος φταίει. Επομένως, δεν φτάνει κάποιος τελευταία στιγμή στον βρασμό ψυχής. Δεν υπάρχει βρασμός ψυχής» σημείωσε.

«Γιατί έγινε το ταξίδι, γιατί νοικιάστηκε ή όχι το σπίτι και ποιος και για ποιο λόγο ήθελε να φύγει και μάλιστα μακριά» πρόσθεσε λέγοντας ότι πρέπει να ερευνηθούν όλα από τους αρμόδιους και εκεί θα φανεί ποιος είχε σχέση με ποιον. Όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση συνήθως τα ζευγάρια δεν απομακρύνονται χιλιόμετρα μακριά. Υπάρχει συνδετικός κρίκος», ανέφερε

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA