Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Διαβάστε ακόμη: Πετράλωνα: Αυτός είναι ο 35χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της καθαρίστριας

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον του ανακριτή ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι άρπαξε την 50χρονη και ότι την έκλεισε στο σπίτι και την βίαζε επί ώρες. Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα ο κατηγορούμενος αιφνιδίασε τους αστυνομικούς καθώς άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο.

Άνδρες της ΟΠΚΕ που έσπευσαν στο σημείο μαζί με τους αστυνομικούς τον ακινητοποίησαν μέχρι να ηρεμήσει.

Όσον αφορά στον δεύτερο κατηγορούμενο που φέρεται ότι υπέθαλπε τον δράστη στη Ν. Φιλαδέλφεια αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Το πρωί της Παρασκευής είχε οδηγηθεί τόσο κατηγορούμενος ως βιαστής όσο και ο συνεργός του, στον ανακριτή:

Συνελήφθη την Τρίτη 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη την Τρίτη, 22 Ιουνίου, στη Νέα Φιλαδέλφεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ και είναι κατηγορούμενος για παράνομη κατακράτηση και βιασμό, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 19 Ιουνίου στα Πετράλωνα. Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης, το καλοκαίρι του 2015 είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων.

Παρίστανε τον επαίτη στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αποφύγει τη σύλληψη

Ο 35χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα προσπαθούσε να καμουφλαριστεί για να γλιτώσει μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν ότι είχε προκαλέσει μέσα στο διαμέρισμά του για ώρες στην 50χρονη γυναίκα. Οι αστυνομικοί, όμως, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ίδιο, αλλά και τον άνδρα που του πήγαινε φαγητό και ρούχα και να τον μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA