Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελειωμό δεν έχουν τα κορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη με χιλιάδες νεαρούς να συγκεντρώνονται για ακόμη μία φορά στο ΑΠΘ αγνοώντας τους περιορισμούς λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, το κορονοπάρτι ξεκίνησε κατά τις 2 τα ξημερώματα και κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες, ενώ η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική καθώς οι αστυνομικοί δεν προχώρησαν σε κάποια ενέργεια αποτροπής της συγκέντρωσης των νεαρών.

Οπως αναφέρουν στο Open αστυνομικές πηγές, δεν ήταν δυνατόν να γίνει κάτι ευρύτερο γιατί δεν ζητήθηκε κάτι από τις πρυτανικές αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα, ωστόσο, με τις πηγές από το ΑΠΘ, υπήρξε ενημέρωση της αστυνομίας για το κορονοπάρτι αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει κάποια παρέμβαση με αποτέλεσμα για όγδοο στη σειρά βράδυ να συγκεντρωθούν οι νεαροί, διασκεδάζοντας με ποτό και μουσική, χωρίς να φορούν μάσκες και να κρατούν αποστάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως δύο φοιτητές που συμμετέχουν στα κορονοπάρτι, μιλώντας στο Open, δεν φάνηκε να αντιλαμβάνονται το πόσο επικίνδυνες για την υγεία είναι οι εν λόγω μαζώξεις αφού δήλωσαν πως δεν τους απασχολεί καθόλου. «Δεν φοβόμαστε τον κορονοϊό» και «δεν φοράμε μάσκες γιατί είμαστε όλοι... νέοι» είναι οι χαρακτηριστικές ατάκες των νεαρών δείχνοντας πως η άρση αρκετών περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό δεν έχει «κόψει την όρεξη» για κορονοπάρτι...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA