Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τρόπος που οργανώθηκε το εμβολιαστικό πρόγραμμα όχι μόνο ως καμπάνια, αλλά και το ότι έγινε κατευθείαν ψηφιακά ήταν πολύ καλύτερο στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, σημείωσε ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ. Ο ίδιος σημείωσε πως η χώρα έχει σημαντικό ανθρώπινο κεφάλαιο και τόνισε πως η Ελλάδα είναι σημαντικό hub για την Pfizer. 

Διαβάστε ακόμηΜητσοτάκης σε επιχειρήσεις: Δώστε αντίστοιχες παροχές με τα 150 ευρώ σε είδος για νέους

Αναφερόμενος στην εμπειρία των συγγενών του που έκαναν το εμβόλιο στη Θεσσαλονίκη και της οικογένειάς του που έκανε το εμβόλιο στις ΗΠΑ, είπε πως ο τρόπος που έγινε στην Ελλάδα ήταν πολύ καλύτερος. Όχι μόνο στον τρόπο που οργανώθηκε η εμβολιαστική καμπάνια, αλλά και ότι έγινε κατευθείαν ψηφιακός, επισήμανε.

Ο ίδιος τόνισε πως «δεν έγινε κάποιο δώρο στην πόλη επειδή κατάγομαι από αυτήν, το κέρδισε με το σπαθί της», ενώ παρατήρησε πως «με τη νυν κυβέρνηση βγαίνουν αρκετά εμπόδια που υπήρχαν για επενδύσεις».

Ο CEO της Pfizer δήλωσε ικανοποιημένος από το επίπεδο των προσληφθέντων Ελλήνων  τόνισε όμως και το εξής:   «Όταν επί δεκαετίες το πρότυπο των νέων ήταν να βρουν μία θέση στο δημόσιο ή αργότερα σε μία κρατικοποιημένη τράπεζα, αυτό ήταν κάτι που δεν δημιουργούσε τις προϋποθέσεις σε ανθρώπους να τολμήσουν. Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει. Στην Ελλάδα έχουμε πλέον πολλούς νέους που θέλουν να καινοτομήσουν, να δημιουργήσουν μία start up». 

Ο κ.Μπουρλά προέτρεψε Έλληνες επιχειρηματίες να αναλάβουν περισσότερες πρωτοβουλίες καθώς τόνισε πως «έχουμε μια χρυσή ευκαιρία μπροστά μας ως χώρα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA