Μενού
  • Α-
  • Α+

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη δύο διακινητών ναρκωτικών ουσιών μετά από αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. «Πρωταγωνιστής» ένας 41χρονος, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών αντέδρασε θετικά και επιχείρησε να διαφύγει.

Διαβάστε ακόμη: Σέρρες: Πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα και τραυμάτισε 5 παιδιά

Η Αστυνομία δύο βδομάδες παρακολουθούσε τα μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, που προμήθευαν «μικρότερους» -κυρίως αλλοδαπούς- εμπόρους στις πλατείες Κολιάτσου και Αμερικής. Όταν ταυτοποιηθηκαν εμπλεκόμενοι και πιστοποιήθηκε ο ρόλος του καθενός, αποφασίστηκε να στηθεί αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή τους έξω από διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Την ώρα που ο 41χρονος μαζί με έναν ακόμα 36χρονο συνεργό του έβγαιναν από την πολυκατοικία, τους προσέγγισαν άνδρες της Ασφάλειας και επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν. Ο 41χρονος αντιστάθηκε σθεναρά προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς και να διαφύγει τρέχοντας αλλά δεν τα κατάφερε, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. 

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν περισσότερα από 4.345 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 30 χρυσά νομίσματα και το χρηματικό ποσό των 54.300 ευρώ από τη διακίνηση ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ένας 35χρονος συνεργός τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA