Μενού
  • Α-
  • Α+

Κοσμοπλημμύρα για τον Αντόνιο Μπαντέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο Ισπανός σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε λίγο μετά τις 3:00 στο κέντρο της μακεδονικής πρωτεύουσας για να γυρίσει μία σκηνή από την ταινία «The Enforcer» μέρος της οποίας γυρίζεται στην Ελλάδα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έφτασε στο σημείο των γυρισμάτων με τον κόσμο να τον χειροκροτεί θερμά και να τραβά συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο.

Ο δρόμος και τα κτίρια στην Εθνικής Αμύνης για τις ανάγκες της ταινίας «μεταμορφώθηκαν» σε Μαϊάμι. Σύμφωνα με το σενάριο ο Αντόνιο Μπαντέρας κατεβαίνει από τα σκαλιά της εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και διασχίζει το δρόμο προκειμένου να φτάσει στο barracunda το οποίο είναι σταθμευμένο απέναντι.

Την ώρα που διασχίζει το δρόμο, ένα ταξί παρ' ολίγον να τον χτυπήσει, ενώ την ίδια ώρα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα κορνάρουν. Ο πρωταγωνιστής συνεχίζει την πορεία του και κάθεται στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου.

Η σκηνή πλαισιώνεται από τον συμπρωταγωνιστή του και κομπάρσους οι οποίοι παριστάνουν τους περαστικούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA