Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βιολέτ Γκιγκανό έφυγε άδικα, όπως είχαν δείξει τα πρώτα στοιχεία κι αυτό επιβεβαιώθηκε κι από την ιατροδικαστική έκθεση. Η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια κατέληξε από θερμοπληξία και εξάντληση στα Χανιά της Κρήτης, όπου έκανε διακοπές.

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Τραγική ειρωνεία για την 29χρονη Γαλλίδα - Τα 10 λεπτά που θα της έσωζαν τη ζωή

Σε αυτό το συμπέρασμα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, κατέληξε ο ιατροδικαστής Ρεθύμνου, Γιώργος Μυλωνάκης, μετά την νεκροψία νεκροτομή την οποία έκανε στην άτυχη τουρίστρια.

Η Βιολέτ εντοπίστηκε νεκρή από άντρες της Ασφάλειας Χανίων, την περασμένη Πέμπτη μόλις ένα χιλιόμετρο από το σημείο που είχε αφήσει το αυτοκίνητο της, στην παραλία του Κριού στην Παλαιόχωρα Χανίων.

Οι Αρχές είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας από τα ευρήματα που είχαν στη διάθεσή τους, αλλά και από το σημείο και τη στάση που βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα.

Η μοιραία απόφαση

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων βρήκαν τη σορό της 29χρονης Βιολέτ Γκιγκανό σε μια κατηφορική πλαγιά που απείχε περίπου πεντακόσια μέτρα δεξιά του μονοπατιού Ε4 από το Ελαφονήσι προς τον Κριό. Ήταν πεσμένη ανάσκελα και δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια από την πτώση. Λόγω παρέλευσης των ημερών και εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Οπως όλα δείχνουν η άτυχη κοπέλα στην επιστροφή της από το Ελαφονήσι μέσω του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 έμεινε από νερό, και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την εξάντληση μετά από το πολύωρο περπάτημα, δεν άντεξε.

Προσπάθησε να κόψει δρόμο και αυτό ήταν το μοιραίο λάθος, καθώς βρέθηκε σε σημείο χωρίς μονοπάτι και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή. Η ενδυμασία της και τα μέσα που είχε μαζί της φαίνεται πως δεν ήταν κατάλληλα για περιπατητικές διαδρομές και μάλιστα σε συνθήκες καύσωνα. Η 29χρονη φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρο καπέλο, που τραβούν την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ τα άδεια μπουκάλια νερού που βρέθηκαν δίπλα της μαρτυρούν ότι τα αποθέματά της είχαν τελειώσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA