Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Τζόκερ: Ανυπομονησία για την αποψινή κλήρωση - Μοιράζει 5,6 εκατ. ευρώ

Στις 14 συνεχόμενες έφτασαν οι κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή στο Τζόκερ, με την αποψινή να μοιράζει το μεγάλο έπαθλο των 5,6 εκατ. ευρώ

Δελτία του Τζόκερ (πηγή: Eurokinissi)
Δελτία του Τζόκερ (πηγή: Eurokinissi)

Σε 5,6 εκατ. ευρώ ανέρχεται το μεγάλο έπαθλο που διεκδικούν απόψε (6/7) οι παίκτες του Τζόκερ, μετά και το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή. Αυτή ήταν η 14η συνεχόμενη κλήρωση χωρίς μεγάλο νικητή. Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού όμως, βρέθηκε ένας τυχερός που κέρδισε 111.395 ευρώ.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΠΑΠ, το τυχερό 5άρι του Τζόκερ παίχθηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ με αριθμό 231667, του Τάσου Μαυρομάτη, το οποίο βρίσκεται στο Μάνδαλο Σκύδρας. «Ήταν ένα δελτίο με πέντε στήλες, με αριθμούς τυχαίας επιλογής και κόστισε μόλις 2,5 ευρώ», εξηγεί ο κ. Μαυρομάτης, σημειώνοντας ότι «δεν έχει αποκαλυφθεί ο νικητής, αν και είμαστε μικρή κοινωνία».

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του Τάσου Μαυρομάτη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και 35 χρόνια. «'Ανοιξε το πρακτορείο η μητέρα μου το 1986 και πέρασε στα χέρια μου το 2014. Σήμερα, είμαστε το μοναδικό κατάστημα ΟΠΑΠ στα πέντε χωριά της ευρύτερης περιοχής. Το έπαθλο των 111.395 ευρώ στο Τζόκερ είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας μέχρι στιγμής. Ήμουν μικρός, αλλά θυμάμαι ότι τη δεκαετία του '90 είχαμε δώσει γύρω στα 5 εκατ. δραχμές στο ΛΟΤΤΟ. Έκτοτε βέβαια έχουν υπάρξει και άλλα έπαθλα σε διάφορα παιχνίδια», αναφέρει ο κ. Μαυρομάτης.

Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων

Στα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, οι παίκτες του Τζόκερ καταθέτουν από το πρωί τα δελτία τους για να πάρουν μέρος στην αποψινή κλήρωση για τα 5,6 εκατ. ευρώ. «Τα τζακ ποτ στο Τζόκερ πάντα αυξάνουν το ενδιαφέρον του κόσμου, που έρχεται στο κατάστημά μας για να δοκιμάσει την τύχη του. Οι παίκτες έχουν ανταποκριθεί θετικά στην προσθήκη της έξτρα κλήρωσης κάθε Τρίτη, όπως η αποψινή που μοιράζει 5,6 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό θα διεκδικήσουν όσοι καταθέσουν τα δελτία τους έως τις 21:30 απόψε», τονίζει ο κ. Μαυρομάτης. Και προσθέτει «στο κατάστημά μας τηρούμε όλα τα μέτρα, ώστε να είμαστε ένας ασφαλής προορισμός διασκέδασης».

Οι παίκτες του Τζόκερ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους και διαδικτυακά στο tzoker.gr ή μέσω της εφαρμογής Τζόκερ.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κλήρωση Τζόκερ #Τζόκερ #ΟΠΑΠ