Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την αυτοκτονία 62χρονου στον Απαλό, τον οποίο βρήκε κρεμασμένο ο ηλικιωμένος πατέρας του στην αυλή του σπιτιού του τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.Ο αυτόχειρας ήταν συνταξιούχος του ΟΣΕ, πατέρας δύο παιδιών και ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητός στους συγχωριανούς του.

Διαβάστε ακόμη: Στυλίδα: Θρίλερ με άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του

Σύμφωνα με το evros-news.gr, δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα που να δικαιολογούν το απονενοημένο διάβημά του και όλοι στην περιοχή «πάγωσαν» στο άκουσμα του θανάτου του και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

Την Δευτέρα, στις 8 το βράδυ, μίλησε τηλεφωνικά με τη σύζυγό του και της είπε ότι σε λίγη ώρα θα ερχόταν σπίτι. Όμως αυτός πήγε με το αυτοκίνητο του στο σπίτι όπου έμενε ο αδερφός του, και από εκεί προχώρησε με τα πόδια ως το πατρικό του (ο ίδιος έμενε αλλού) και κρεμάστηκε από το καρούλι ποτίσματος.

Η σύζυγός του όσο περνούσε η ώρα και δεν εμφανιζόταν ανησύχησε και ενημέρωσε τους συγγενείς.Δυστυχώς, ο πατέρας του 62χρονου (πάνω από 80 ετών) τον βρήκε στην αυλή του σπιτιού του κρεμασμένο.

Επιτόπου έφτασαν η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος του αποδίδεται σε αυτοκτονία. Θα γίνει πάντως νεκροψία-νεκροτομή στην Κομοτηνή όπου μεταφέρθηκε η σορός του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA