Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίθεση με τσεκούρι δέχθηκε από άγνωστο ένας άνδρας στην Αμμουδάρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.  Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 10 Ιουλίου, έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής. Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. 

Διαβάστε επίσης: Εξαρθρώθηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση που πραγματοποιούσε απάτες «μαμούθ» - Πώς «ψάρευε» στοιχεία πιστωτικών και χρεωστικών καρτών

Σύμφωνα με το ekriti.gr περίπου στις 11.30 σήμερα το πρωί, ένας 61χρονος Αλβανός επιτέθηκε με τσεκούρι, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Ο 30χρονος διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τραυματίστηκε και ο δράστης στο χέρι και μεταφέρεται συνοδεία αστυνομικών, με άλλο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA