Μενού
  • Α-
  • Α+

Νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό βγήκε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος. Τέσσερις μήνες μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, όπως λέει στον ΑΝΤ1, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος επαναλαμβάνει ότι «ο κορονοϊός υπάρχει και είναι φονικός». «Έχω δει ανθρώπους να μπαίνουν στις ΜΕΘ και να μην βγαίνουν ποτέ. Έναν στους δύο πεθαίνει», σημειώνει. 

Σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος απάντησε πως «δεν είχε το χρόνο», αφού ξεκίνησε με πυρετό και βήχα, πήγε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου διασωληνώθηκε για 22 μέρες και έπειτα «δεν είχε επαφή». «Έμαθα να περπατάω εξαρχής. Και τώρα ακόμα πηγαίνω με το Πι. Επειτα από τόσο καιρό αποδιαρθρώνονται όλες οι λειτουργίες, έμαθα ξανά να καταπίνω», σημείωσε. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι «δεν είμαι εγώ που θα θεωρήσει ότι ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός». «Πολλοί είναι επιφυλακτικοί, αλλά εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι είναι προσωπική επιλογή», επεσήμανε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, προσθέτοντας πως «δεν έχει δοθεί το βάρος που θα έπρεπε στο φάρμακο». Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «αν δεν αντιμετωπιστούν τα αίτια, θα ξαναδούμε αυτό που ζήσαμε».

Στο ερώτημα για το αν τηρούσε τα μέτρα κατά του κορονοϊού, είπε «απολύτως» και ως απόδειξη των λεγομένων του, ανέφερε πως ούτε η σύζυγος ούτε οι γιοι του νόσησαν. «Θα ήθελα να ακουστεί η αναζήτηση των αιτίων. Μπαίνουμε σε άλλη φάση», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος. 

Μιχάλης Τρεμόπουλος: 44 μέρες στη ΜΕΘ, 22 διασωληνωμένος 

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος πάλεψε με τον κορονοϊό. Νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» και έπειτα από 64 μέρες νοσηλείας, από τις οποίες 44 στη ΜΕΘ και 22 μέρες διασωληνωμένος. Μάλιστα, περί τα τέλη Ιουνίου, όταν τα κατάφερε και βγήκε από το νοσοκομείο, ο ίδιος με μια συγκινητική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την οποία συνόδευσε με το βίντεο της αποχώρησης από το νοσοκομείο, μίλησε για τη δύσκολη μάχη που έδωσε, με την έμπρακτη στήριξη της συζύγου, των δύο γιων του και άλλων συγγενών και φίλων ενώ έστειλε και μήνυμα αγωνιστικότητας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA