Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 27χρονου Αλβανού οικοδόμου στη Μύκονο, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά συνολικά σε 5 συλλήψεις (σ.σ. 4 προσαγωγές στο «νησί των ανέμων» που μετατράπηκαν σε συλλήψεις κι άλλη μία στο λιμάνι της Ραφήνας). Όλοι τους είναι υπήκοοι Αλβανίας και συμμετείχαν στη συμπλοκή που έγινε ανάμεσα σε αντίπαλες ομάδες, γύρω στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Άγιος Φανούριος, όπου είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου.

Ο τελευταίος –μέχρι στιγμής- από τους συλληφθέντες, έφυγε το πρωί της Τρίτης με το πρώτο καράβι πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να «ξεγλιστρήσει» από τις Αρχές, ωστόσο, μόλις έφτασε στη Ραφήνα στελέχη του Λιμενικού τον περίμεναν, του πέρασαν χειροπέδες και τον παρέδωσαν στην ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό του εγκλήματος

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι το έγκλημα έγινε για ασήμαντη αφορμή. Ο 27χρονος που δολοφονήθηκε με μαχαιριά στην καρδιά, είχε οικονομικές διαφορές με άτομο από την αντίπαλη ομάδα. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι το χρηματικό ποσό για το οποίο είχαν διαφορά ήταν «ασήμαντο» και «ευτελές».

Συνολικά στην αιματηρή συμπλοκή συμμετείχαν 10 με 12 άτομα αλβανικής υπηκοότητας, ενώ το ραντεβού κλείστηκε σύμφωνα με πληροφορίες μέσω κινητών τηλεφώνων. Στη διάρκεια του περιστατικού ένα άτομο τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι το μέλος της αντίπαλης ομάδας, το οποίο λίγο αργότερα κατέληξε. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε να μεταβεί στο σημείο, ωστόσο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, κατέφτασε μετά τον θάνατο του 27χρονου. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA