Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές Αρχές, καθώς ένα νεογνό μόλις δύο εβδομάδων διαγνώστηκε με κορονοϊό. Το παιδάκι διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να διακομισθεί στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου του Ρίου.

Αρχικά το νεογνό νοσηλεύθηκε στο Καραμανδάνειο καθώς είχε υγρό στο αυτί του. Στη συνέχεια εμφάνισε δέκατα και το μοριακό τεστ έδειξε ότι είναι θετικό στον ιό.

Το μωρό νοσηλεύεται στην κλινική covid για βρέφη που έχει δημιουργηθεί στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του μέχρι στιγμής δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ωστόσο, λόγω και της ευαισθησίας του οργανισμού του, οι θεράποντες γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του.

Αλλα δύο βρέφη στην ίδια κλινική

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονται από την Κυριακή με κορονοϊό ένα βρέφος μόλις 23 ημερών και ένα ακόμα 13 μηνών. Τα νεογνά είχαν ήπια συμπτώματα και εισήχθησαν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση από το ιατρικό προσωπικό. Υπενθυμίζεται ότι και ένα κοριτσάκι ηλικίας 2 ετών θετικό στον κορονοϊό νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news το παιδάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο από την περιοχή της Αμαλιάδας. Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που παιδάκι αυτής της ηλικίας νοσηλεύεται με κορονοϊό σε Νοσοκομείο της Πάτρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA