Οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών φαίνεται πως «κρύβεται» πίσω από τη μεταφορά 38 μετανάστες που εντοπίστηκαν στοιβαγμένοι σε φορτηγάκι, τύπου βαν, στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, στον νομό Καβάλας.
Για την υπόθεση συνελήφθη ο Έλληνας οδηγός του οχήματος και οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Οι διακινούμενοι με καταγωγή από το Πακιστάν, το Μπανγκλαντές και το Νεπάλ, κατά δήλωσή τους, εισήλθαν τα προηγούμενα 24ωρα στην ελληνική επικράτεια μέσω του Έβρου, καταβάλλοντας χρήματα σε διακινητές, ενώ επρόκειτο να μεταφερθούν με το βαν στην ενδοχώρα.
Η επιχείρηση σύλληψης του διακινητή έγινε από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.
- Καταπέλτης οι Δικαστές κατά Καρυστιανού-Κωνσταντοπούλου: «Μοναδικός στόχος η πολιτική εκμετάλλευση»
- Χρήστος Δημόπουλος: «Έμαθα να μιλώ στα παιδιά προσπαθώντας να κερδίσω την κόρη της γυναίκας μου»
- Υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά το διάγγελμα Νετανιάχου - Η εικόνα των αγορών
- Θύμα ξυλοδαρμού ο Ηλίας Βρεττός σε νυχτερινό μαγαζί: Τι δήλωσε ο τραγουδιστής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.