Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μοιραίο» λάθος αποδείχτηκε για έναν 42χρονο κι έναν 58χρονο η ένοπλη ληστεία που πραγματοποίησαν την Τρίτη σε υποκατάστημα τράπεζας στο Περιστέρι, καθώς συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας.

Διαβάστε ακόμη: Περιστέρι: Ηλικιωμένος έδιωξε κλέφτη με μία γκλίτσα

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης, όταν δύο κακοποιοί με Ι.Χ. αυτοκίνητο προσέγγισαν το τραπεζικό υποκατάστημα, με τον 42χρονο να μπαίνει μέσα και με την απειλή όπλου να ακινητοποιεί τον ταμεία και να αφαιρεί όσα χρήματα υπήρχαν διαθέσιμα. Στη συνέχεια μπήκε στο όχημα που τον περίμενε ο 58χρονος συνεργός του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση αρχικά, μέχρι που έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τους κυνήγησαν. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, με τον 42χρονο να προβάλει σθεναρή αντίσταση κατά τη σύλληψη του.

Σε σωματική έρευνα που ενεργήθηκε στον 42χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: περίστροφο με 5 φυσίγγια, χρηματικό ποσό από τη ληστεία και είδη αμφίεσης που χρησιμοποίησαν, συσκευή κινητού τηλεφώνου. Σε σωματική έρευνα που ενεργήθηκε στον 58χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: χρηματικό ποσό από τη ληστεία και συσκευή κινητού τηλεφώνου. Σε έρευνα στην οικία του 58χρονου που φιλοξενούσε και τον 42χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: αεροβόλο όπλο, μπαλτάς και μαχαίρι. Επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη της ληστείας.

Με... βαρύ «βιογραφικό»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 42χρονος ήταν δραπέτης αγροτικών φυλακών της χώρας (σ.σ. από τις 20 Ιανουαρίου 2020) στο οποίο ήταν έγκλειστος, για έκτιση ποινής 28 μηνών για τα αδικήματα της κλοπής. αντίστασης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομης εισόδου στη χώρα μας. Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσαν, ένταλμα σύλληψης για ένοπλη ληστεία που κατηγορείται ότι διέπραξε σε κατάστημα ταχυμεταφοράς χρημάτων στη Μεσσηνία και καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 3 ετών για κλοπές. Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA