Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πανεπιστημιακή αστυνομία: Οι πίνακες με τους επιτυχόντες 

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με όλους όσοι πληρούν τα κριτήρια για πρόσληψη στην πανεπιστημιακή αστυνομία αλλά και όσων δεν τα πληρούν. 10 ημέρες για ενστάσεις

Τους πίνακες των κατ' αρχήν πληρούντων τα προσόντα για πρόσληψη ως ειδικούς φρουρούς για τη συγκρότηση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων ανακοίνωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Πλέον όλοι οι υποψήφιοι έχουν προθεσμία 10 ημερών για την υποβολή ενστάσεων.

Διαβάστε ακόμη: Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Μέχρι και 1.000 προσλήψεις ανακοίνωσε η Πελώνη

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «κατόπιν της δημοσίευσης των πινάκων, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη, προβλέπεται δικαίωμα σε όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες να ασκήσουν ένσταση κατά αυτών ενώπιον του ΑΣΕΠ, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα ημερών, που αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησής τους.

Η διαδικασία υποβολής της ένστασης ορίζεται στην υποπαρ. 1 της παρ. Γ του κεφαλαίου V της υπ' αριθ. 6000/2/6785-πε ́ από 31-05-2021 προκήρυξης, με ΑΔΑ: ΩΗ5Ζ46ΜΤΛΒ-Σ98. Στην ένσταση δέον είναι να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του/ης υποψήφιου/ας, ο ΑΜΚΑ, η κατηγορία για την οποία υπέβαλε αίτηση συμμετοχής, καθώς και η Διεύθυνση Αστυνομίας, σε υφιστάμενο Αστυνομικό Τμήμα της οποίας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής».

Δείτε τον πίνακα πληρούντων τα προσόντα εδώ.

Δείτε τον πίνακα μη πληρούντων τα προσόντα εδώ.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Πανεπιστήμια #αστυνομία #ΑΣΕΠ