Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (22/7) ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος, με πληροφορίες από τοπικά Μέσα να αναφέρουν πως επιτέθηκε σε ιερείς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παράγοντας της πατρινής ποδοσφαιρικής ομάδας φέρεται να εισήλθε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι και να επιτέθηκε λεκτικά (κάποιοι αναφέρουν πως χειροδίκησε κιόλας) στον εφημέριο του ναού.

Αποτέλεσμα της αναστάτωσης ήταν να κληθεί η Αστυνομία, με τον Γιώργο Μπάρλο να επιβιβάζεται σε πολυτελές όχημα και να διαφεύγει του σημείου. Λίγο αργότερα, όπως έγινε γνωστό, ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του Γιώργου Μπάρλου ανέφερε σε δηλώσεις του: «Κατευθύνομαι στην αστυνομία να τον συναντήσω. Έγινε σύλληψη όπως ξέρετε. Είναι εκεί και η οικογένειά του. Θα δω τα δεδομένα και θα σας ενημερώσω». Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το pelop.gr , ο π. Θεόκλητος Παντελίδης, εναντίον του οποίου φέρεται να χειροδίκησε ο Γιώργος Μπάρλος, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε.

Πληροφορίες από τη Μητρόπολη αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής είχε επιθετική συμπεριφορά και εναντίον του Θεοφιλέστατου Μητροπολίτη Κερνίτσης Χρύσανθου Στελλάτου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μπάρλος πήγε να εξομολογηθεί στον Χρύσανθο μετά το επεισόδιο με τον Θεόκλητο και φέρεται άνθρωπός του να έσπασε το ραβδί του Επισκόπου!

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη Τρίτη, ο ίδιος άνδρας είχε προκαλέσει αντίστοιχο επεισόδιο στο Επισκοπείο. Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος έδωσε εντολή να κλείσουν όλες οι εκκλησίες της Πάτρας για λόγους ασφαλείας καθώς οι ιερείς είναι κατατρομαγμένοι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA