Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωπος πλέον και με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, βρίσκεται ο 22χρονος «δράκος» της Νέας Σμύρνης. Ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για δύο απόπειρες βιασμού (κακούργημα) και για μία πράξη προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας (πλημμέλημα) που έρχονται να προστεθούν στις 4 επιθέσεις που του έχουν αποδοθεί ήδη και για τις οποίες έχει παραπεμθεί να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές.

Τον 22χρονο, η δράση του οποίου αποκαλύφθηκε τον περασμένο Μάιο όταν 25χρονη κοπέλα ανήρτησε βίντεο με τον νεαρό να επιδεικνύει το πέος του έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας της, «δείχνουν» 3 ακόμη γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απόπειρες βιασμού φέρεται να τελέστηκαν όλες στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα η πρώτη στις 6 Αυγούστου σε βάρος 22χρονης κοπέλας στην είσοδο του σπιτιού της και η άλλη στις 3 Σεπτεμβρίου με θύμα μία 19χρονη. Οι κοπέλες είχαν προχωρήσει τότε σε σχετική καταγγελία στις Αρχές και είχε σχηματιστεί δικογραφία κατά αγνώστων δραστών η οποία προσωποποιήθηκε μετά τις αποκαλύψεις από την 25χρονη στις αρχές Μαίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA