Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει ο πατέρας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο, καθώς σε δήλωσή του εύχεται στον δράστη να «σαπίσει στη φυλακή». Η οικογένεια της άτυχης 26χρονης είναι συντετριμμένη καθώς μονάχα πριν λίγες μέρες κήδεψαν το παιδί τους, το οποίο όπως όλα δείχνουν βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Ο πατέρας της κοπέλας μίλησε στο Open και ανέφερε ότι «Είμαστε στενοχωρημένοι, σκότωσε το κορίτσι μου κι αφού δεν υπάρχει ποινή εις θάνατον, να σαπίσει στη φυλακή και να “φάει” ισόβια χωρίς να βγει έξω, χωρίς άδειες, χωρίς τίποτα». Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε χθες (22/7) να προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό, αλλά και να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Γιάννης Βλάχος, έχει επισημάνει επαλειμμένα πως ο εντολέας του έχει διαγνωσθεί με «σοβαρό ψυχικό νόσημα», ωστόσο, τόνισε ότι αν αποδειχθεί ότι δεν υφίσταται ψυχική νόσος, θα παραιτηθεί από την υπεράσπισή του.

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα πάντως με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 30χρονος φέρεται να έχει χτυπήσει βάναυσα το θύμα, να το έχει σύρει στα βράχια και να το πετά στη θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό, μιας και ήταν ακόμα ζωντανή, παρά τα χτυπήματα και την πτώση από τα βράχια. Ο συνήγορος του 30χρονου,ωστόσο, αμφισβητεί την ύπαρξή της και λέει πως: «Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει συνταχθεί ακόμη. Δεν υπάρχει έκθεση. Θα κάνω μήνυση στον ανακριτή αν υπάρχει η ιατροδικαστική έκθεση και δεν την έθεσε στη διάθεσή μας. Η έκθεση δεν έχει φτάσει ακόμη στη δικαιοσύνη, δεν έχει συνταχθεί ακόμη, δεν υπάρχει στη δικογραφία. Υπάρχει μια πρώτη έκθεση με την καταγραφή των κακώσεων», σημείωσε ο κ. Βλάχος.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την υπεράσπιση του 30χρονου. «Ο εντολέας μου έχει ομολογήσει την πράξη. Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής από πουθενά ότι την χτυπούσε για ώρα. Σας δηλώνω ευθαρσώς ότι αν αποδειχθεί ότι ο εντολέας μου κατά την τέλεση της πράξης είχε πλήρη έλεγχο της συνείδησής του, εγώ δεν έχω κανέναν υπερασπιστικό λόγο στο πλάι του. Ανέλαβα την υπεράσπισή του διότι η οικογένειά του μου έφερε ένα χαρτί από δημόσιο ψυχιατρείο που έλεγε ότι είναι διπολικός από το 2015», ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA