Μενού
  • Α-
  • Α+

Άτομο χωρίς ποινικό ενδιαφέρον για την ΕΛ.ΑΣ ήταν ο 45χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστου εκτελεστή έξω από το σπίτι του στη Θήβα. Πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο χώρο των κατασκευών και της ενοικίασης αυτοκινήτων, ο οποίος δεν φαίνεται να είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Ο δράστης φαίνεται ότι παρακολουθούσε για ώρα τον 45χρονο επιχειρηματία και την ώρα που αυτός προσέγγισε το σπίτι σου όταν πυροβόλησε 9 φορές με πιστόλι των 9 χιλιοστών. Όλοι οι κάλυκες έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το όπλο της δολοφονίας έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό στο σημείο της δολοφονίας, εντόπισε ότι το θύμα είχε δεχθεί 6 σφαίρες: 4 στο σώμα, μία στο κεφάλι και μία στο μηρό. Είναι πολύ πιθανό να του έδωσε και χαριστική βολή, κάτι που θα φανεί από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Ήδη έχει ξεκινήσει η λήψη καταθέσεων από άτομα του συγγενικού, φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος του 45χρονου επιχειρηματία, ενώ παράλληλα η ΕΛΑΣ αναζητεί εάν υπήρχε κάποιο ανοιχτό μέτωπο.

Τέλος οι αστυνομικοί με βίντεο από κάμερες ασφαλείας στο σημείο δολοφονίας επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τον δράστη ή τουλάχιστον να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγής του. Κατά πληροφορίες αυτή έγινε με ένα μπλε Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA