Μενού
  • Α-
  • Α+

Σώο εντοπίστηκε το ζευγάρι που αγνοείτο απο τους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου από το Σάββατο. Σύμφωνα με το cretalive.gr οι λεπτομέρειες που κράτησαν ζωντανό το ζευγάρι συγκλονίζουν. 

Ο άνδρας κολύμπησε, παρά τη θαλασσοταραχή, μέχρι τη μονή Κουδουμά και ζήτησε βοήθεια, την ώρα που η γυναίκα παρέμεινε σε σπηλιά βρίσκοντας εκεί καταφύγιο και περιμένοντας τη σωτηρία και τα καλά νέα από τον 44χρονο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το σημείο δεν απέχει πάρα πολλά χιλιόμετρα από το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη τους όμως γίνεται λόγος για ένα σημείο απόκρημνο, στο οποίο υπάρχει πρόσβαση μόνο δια θαλάσσης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία τους, αλλά εξαντλημένοι και θα μεταφερθούν άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες συνεχιζόταν και σήμερα Κυριακή και μάλιστα είχε διαψευστεί ότι η βάρκα που είχε νοικιάσει το ζευγάρι εντοπίστηκε αναποδογυρισμένη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA