Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης έπειτα από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Μία νέα καταγγελία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη είδε το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Ιωαννίδου: Πενθούμε τον ηθοποιό που λέγεται Πέτρος Φιλιππίδης - Δέχτηκα απειλές

Μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι αστυνομικός, καταγγέλλει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης επιχείρησε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του.

Ο ηθοποιός είχε καλέσει τη συγκεκριμένη γυναίκα μαζί με τη μητέρα της για να δούνε την παράστασή του. Τους είχε αφήσει τα εισιτήρια στην είσοδο του θεάτρου και της ζήτησε να τον επισκεφτεί στο καμαρίνι του. Εκείνη θεώρησε πως έπρεπε να πάει για να τον ευχαριστήσει, ωστόσο μόλις μπήκε στο καμαρίνι εκείνος της επιτέθηκε.

Η συγκεκριμένη καταγγελία βρίσκεται από διερεύνηση. Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται ήδη στις φυλακές Τριπόλεως, όπου βρίσκονται όλοι οι υπόδικοι καταδικασμένοι για σεξουαλικά αδικήματα.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα δούμε τον Σεπτέμβριο τι θα γίνει...»

Ο πρόεδρος του Σωματίου Ελλήνων ηθοποιών μίλησε στο mega και δεν δίστασε να προαναγγείλει νέες αποκαλύψεις. «Θα περιμένετε γιατί το πειθαρχικό συνεχίζει τις εργασίες του. Η πρόταση είναι να αποβληθούν κάποιοι ηθοποιοί από το Σώμα, σαν μια ηθική κίνηση. Θα δούμε τον Σεπτέμβριο τι θα γίνει, πρέπει να περιμένουμε το αν θα έρθουν άλλοι άνθρωποι στο πειθαρχικό συμβούλιο».

Επισήμανε  ότι υπάρχουν περιστατικά που δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς πολλοί φοβούνται να καταθέσουν και να μιλήσουν γι’ αυτά.«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υποστεί πράγματα, που γνωρίζουν πράγματα και περιστατικά και τα λένε μόνο σε εμάς και δεν έρχονται να τα καταθέσουν.

Σύμφωνα με την Κλινική Ψυχολόγο, έχει μεγάλη σημασία το κομμάτι του σωφρονισμού. «Στο εξωτερικό υπάρχει υποχρεωτική ψυχοθεραπεία σε ανθρώπους που φυλακίζονται για σεξουαλικά εγκλήματα. Στην Ελλάδα όχι».

Στη φυλακή Τρίπολης,  κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα έτσι ώστε να μην υπάρχουν κυρίως προβλήματα ασφαλείας, στο συγκεκριμένο κατάστημα κράτησης βρίσκεται και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για παρόμοια αδικήματα με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA