Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των ανοιχτών αρχαιολογικών χώρων φέρνει ο καύσωνας. Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού η τροποποίηση του ωραρίου λειτουργίας των ανοικτών αρχαιολογικών χώρων θα ισχύει από σήμερα Τρίτη, 3 Αυγούστου, έως και την Πέμπτη, 5 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το υπουργείο για την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων, οι ανοικτοί αρχαιολογικοί χώροι θα παραμείνουν κλειστοί από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 17:00 το απόγευμα, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

ΕΜΥ: Ένα από τα ισχυρότερα επεισόδια καύσωνα των τελευταίων τουλάχιστον 40 ετών

Για ένα από τα ισχυρότερα επεισόδια καύσωνα των τελευταίων τουλάχιστον 40 ετών, κάνει λόγο σε ανάρτηση στο twitter η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ενώ σημειώνει ότι είχε προβλέψει έγκαιρα το φαινόμενο και το είχε χαρακτηρίσει επικίνδυνο.

Ολόκληρη η ανάρτηση της ΕΜΥ έχει ως εξής: «Δεδομένου ότι το κύμα ζέστης έχει ξεκινήσει από την Τρίτη και θα κρατήσει μέχρι Παρασκευή με διάρκεια 11 ημερών, θα αποτελέσει ένα από τα ισχυρότερα επεισόδια καύσωνα των τελευταίων τουλάχιστον 40 ετών. Η ΕΜΥ προέβλεψε έγκαιρα το φαινόμενο και το χαρακτήρισε άμεσα ως επικίνδυνο».

Η ανάρτηση της ΕΜΥ στο twitter

https://twitter.com/EMY_HNMS/status/1422129872256778241?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA