Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καύσωνας σαρώνει τη χώρα και όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν σε κάποια κλιματιζόμενη αίθουσα, περνούν δύσκολες ώρες. Σ' αυτούς ανήκουν και οι άστεγοι που περνούν δύσκολες ώρες με το παρατεταμένο κύμα του καύσωνα. Οι υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας, μπορούν να είναι απειλητικές για την υγεία όσων δεν έχουν ένα ασφαλές μέρος προφυλαχθούν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η ομάδα streetwork των Γιατρών του Κόσμου, με τη συνδρομή του Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργου Σταμάτη, μοίρασε εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά και σνακς στους ανθρώπους του κέντρου που διαβιούν στο δρόμο, ενημερώνοντάς τους για τα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα καθώς και για τα σημεία στα οποία μπορούν να βρουν κλιματιζόμενες αίθουσες.

Στο μήνυμα που ανάρτησαν στην ομάδα του στο facebook έγραψαν αναφορικά με τη δράση τους: «Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη Ευχαριστούμε την εταιρεία Χήτος ΑΒΕΕ για την ευγενική της προσφορά και τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, με του οποίου τη μέριμνα κατέστη εφικτή η δράση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA