Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σαντορίνη δεν ανήκει σε αυτά τα μέρη. Αντίθετα, είναι από τα μέρη που δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο όμορφα είναι, που θες να βγάζεις συνέχεια φωτογραφίες και που καμία δεν μπορεί να απεικονίσει αυτό που βλέπεις με τα μάτια σου. Ένα τριήμερο στις αρχές Ιουλίου ήταν αρκετό για να την ερωτευτώ για πάντα. Οι ντόπιοι φίλοι μας μας έδωσαν συμβουλές για να περάσουμε αξέχαστα και εγώ φυσικά θα τις μοιραστώ μαζί σας, ώστε να αποφύγετε τις τουριστικές παγίδες και να ανακαλύψετε την αληθινή Σαντορίνη.

Πρωινό με θέα

Οκ, όπου και να γυρίσετε το κεφάλι σας σε αυτό το νησί υπάρχει μία θέα που αξίζει να χαζέψετε. Όμως στο «Galini café» στο Φηροστεφάνι θα βρείτε το πιο νόστιμο πρωινό του νησιού με θέα το ηφαίστειο και το απέραντο γαλάζιο. Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι τα ποσέ αυγά του ήταν όνειρο όπως και τα dutch pancakes του. Το χαρακτηριστικό λευκό μπαλκόνι βρίσκεται στην καλντέρα και είναι από τα πιο δημοφιλή του νησιού. Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τραπέζι χωρίς να περιμένετε στην ουρά φροντίστε να κάνετε την κράτηση σας. Αν και η αναμονή δεν είναι τόσο δυσάρεστη, αφού σας κερνούν νερό με εσπεριδοειδή όσο εσείς μελετάτε τον κατάλογο και χαζεύετε το σοκάκι. 

Διαβάστε περισσότερα: jenny.gr 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA