Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πηγάδι έπεσε ένας εποχικός πυροσβέστης κατά τη διάρκεια επιχείρησης για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στο Κρυονέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ και μεταφέρεται στο ΓΝΑ τραυματισμένος. 

Ανεξέλεκτη η φωτιά στη Βόρεια Αττική 

Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι στη Βόρεια Αττική, μετά την αναζωπύρωση στη Βαρυμπόμπη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, σε 10 μέτωπα υπολογίζεται το μέτωπο της φωτιάς, από το Κρυονέρι έως τις Αφίδνες, όπου εκκενώθηκε προληπτικά παιδική κατασκήνωση, όπως ανέφερε στο OPEN TV ο ιδιοκτήτης της, Τζώρτζης Ασημακόπουλος. 

Οι φλόγες «καταπίνουν» στην κυριολεξία τα σπίτια στη Δροσοπηγή, που έχει παραδοθεί από νωρίς στο έλεος της φωτιάς. Και στο Κρυονέρι, όμως, τα σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες και γι' αυτό δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η περιοχή. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι φλόγες απειλούν Καπανδρίτι και Αγιο Στέφανο. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του δήμου Διονύσου, η φωτιά δεν πέρασε τα διόδια Αφιδνών και στο συγκεκριμένο σημείο αντιμετωπίστηκε επιτυχώς. Ο Άγιος Στέφανος με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν κινδυνεύει από τη φωτιά, ωστόσο οι φλόγες πλησιάζουν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA