Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η βόρεια Αττική ζει δραματικές ώρες από τη μεγάλη φωτιά που κατακαίει την περιοχή, ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι των οικισμών που βρίσκονται στο διάβα της πυρκαγιάς αλλά και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν όλες τις εξελίξεις στο πύρινο μέτωπο. Οπως είναι λογικό, τα νεύρα των κατοίκων της περιοχής είναι ιδιαίτερα τεντωμένα, βλέποντας τις περιουσίες τους να καίγονται ή να κινδυνεύουν να γίνουν βορά στις πύρινες γλώσσες, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα περιστατικά την ώρα της ζωντανής σύνδεσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το περιστατικό που έλαβε χώρα on air χθες Πέμπτη, στη Δροσοπηγή, με έναν πολίτη να προπηλακίζει το συνεργείο της ΕΡΤ, την ώρα που η δημοσιογράφος Κάτια Νιακάρη μετέδιδε LIVE τις τελευταίες εξελίξεις. Ο άγνωστος άνδρας -πιθανότατα κάτοικος της περιοχής γιατί στη συνέχεια μπήκε στον περιβάλλοντα χώρο ενός σπιτιού- επιτέθηκε κατά του οπερατέρ της ΕΡΤ, με τη δημοσιογράφο να φωνάζει «τι κάνετε κύριε;» και «είμαστε στον αέρα», με εκείνον όμως να επιμένει, μέχρι που ένας άλλος δημοσιογράφος άρχισε να φωνάζει τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί. Τότε εκείνος έφυγε και μπήκε μέσα στον περιβάλλοντα χώρο ενός σπιτιού.

https://streamable.com/u2m7fk

Την ίδια ώρα, σε ένα νέο περιστατικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης μία πολίτης αντέδρασε έντονα σε ερωτήσεις δημοσιογράφου την ώρα που εκκένωνε το σπίτι της, με αποτέλεσμα να του απαντήσει: «Βρε αγόρι μου, να σου πω κάτι; Ειλικρινά. Μην ρωτάς μ@λ@κίες!».

https://twitter.com/POPKAPNOS7/status/1423346691055439873?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA