Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη, προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερε το OPEN TV, είχε πάρει μέρος στη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Χολαργό και είχε τραυματιστεί από Καλάσνικοφ και από τότε ήταν καταζητούμενος. Το Καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία οι δράστες, εκπυρσοκρότησε κατά τη διαφυγή τους, με αποτέλεσμα ο 47χρονος να τραυματιστεί στο πόδι.

Στο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει τότε, φαίνεται και το νοικιασμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι συνεργοί του για να τον μεταφέρουν στο πάρκινγκ του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου. Οι αστυνομικοί έψαχναν τον Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, μετά δηλαδή τον Οκτώβριο του 2019, όταν και είχε πάρει μέρος στη ληστεία του πρακτορείου ΟΠΑΠ μαζί με τους Βαγγέλη Σταθόπουλο και Δημήτρη Μπάκα. Ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης είναι γνωστός και για την αντιεξουσιαστική του δράση. Μάλιστα, φαίνεται να συμμετείχε και σε κατάληψη στα Εξάρχεια. 

Σύμφωνα με το OPEN TV, ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης πήρε μέρος σε ληστεία υποκαταστήματος τράπεζας στη Θεσσαλονίκη και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην προσπάθειά του να διαφύγει με μοτοσικλέτα από το σημείο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA